ReVolt Oficjalne Forum Gildii Index Lista użytkowników Rejestracja Logowanie Nie jesteś zalogowany. Polecamy: Dla dziecka Wersja do wydruku Ogłoszenie Abyś mógł korzystać z forum, ZAREJESTRUJ SIĘ!!! Strony: 1 Index » ReVolt » Coś o sobie #1 2010-12-08 14:58:48 Kakashi 4749035 Zarejestrowany: 2010-10-15 Posty: 234 Punktów : 1 Coś o sobie No to tak ^^Jestem Jarek, mam 16 lat chodzę do I klasy technikum informatycznego, mam zamiar zostać programistą/grafikiem, szkoły nie lubię na ale co zrobić. Mieszkam na wsi (i tak nie wiecie gdzie więc podam w zaokrągleniu do miasta jakim jest Wieluń). Interesuję się sportem i komputerami, lubię grać w piłkę i siatkówkę.Tyle bo już nie wiem co pisać.Czekam i na wasze popisy^^ Masz jakieś pytania? Nie zwlekaj PISZ! Offline Strony: 1 Index » ReVolt » Coś o sobie Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora www.historianaruto.pun.pl www.renegaci-wow.pun.pl www.bstp.pun.pl www.dragon-world.pun.pl www.nano2010.pun.pl
Strony: 1
No to tak ^^Jestem Jarek, mam 16 lat chodzę do I klasy technikum informatycznego, mam zamiar zostać programistą/grafikiem, szkoły nie lubię na ale co zrobić. Mieszkam na wsi (i tak nie wiecie gdzie więc podam w zaokrągleniu do miasta jakim jest Wieluń). Interesuję się sportem i komputerami, lubię grać w piłkę i siatkówkę.Tyle bo już nie wiem co pisać.Czekam i na wasze popisy^^